Børnehave fotografering


Autentiske, nærværende & varme billeder af dit barn. 

Tiden i børnehaven er en tid der virkelig former dit barns personlighed, det er nogle år hvor dit barn ændre sig med lynets hast - og vi kan se en kæmpe forandring år for år, noglegange endda måned for måned. 

Derfor tilbyder jeg at komme ud til dit barns børnehave og forevige dit barn. 


Dette kan enten være som portrætter i studie eller life-style billeder ude på legepladsen. 

Jeg har sat alt information ind her på siden; både til dig som forældre men også til institutionen. 

Skulle der alligevel være noget jeg har glemt, så er du altid velkommen til at skrive til mig! 


Legeplads fotografering

Studie fotografering

Udendørs - Life style


På legepladsen er det svært for mig at identificere hvert enkelt barn, da de alle leger sammen & jeg ikke afbryder dit barns leg. Derfor vil alle forældre modtage ét fælles galleri, hvor du selv kan vælge de billeder af dit barn, som du gerne vil købe.


Jeg kan ikke garantere, at alle børn bliver fotograferet lige meget på legepladsen, da fotograferingen foregår under børnenes egne betingelser. De kan lege i skoven eller andre steder, hvor jeg ikke nødvendigvis kan se dem eller vælge at sige 'nej tak du'.

Jeg er med ude på legepladsen i nogle timer & fotografere børnene i deres leg, så du får kærlige, autentiske og nærværende billeder fra dit barns leg på legepladsen.  


Jeg kommer og er sammen med børnene på legepladsen, på deres præmisser- det er vigtigt for mig, at det er en hyggelig oplevelse for børnene at jeg er der. Jeg aftaler sammen med dit barns institution hvilket tidsrum, dag osv jeg skal komme & så foregår det hele bare i fri leg. Studie - Hverdag


Portrætter taget i studiet er virkelig noget særligt – de er direkte, ærlige og utroligt nærværende. Denne type fotografi skiller sig ud og kan ikke sammenlignes med udendørs billeder.


Den organisatoriske side af denne fotograferingsmetode plejer at foregå i etaper, hvor en stue ad gangen bliver inviteret til studiet. Pædagogerne har mulighed for at beslutte, om det skal være hele stuen, der deltager samlet, eller om det skal være en mindre børnegruppe ad gangen.


Når du vælger denne type fotografering, modtager du dit eget unikke galleri, kun med billeder af dit barn. Hvis du har flere børn i institutionen, vil alle dine børn være inkluderet i dette galleri. Det er vigtigt at bemærke, at jeg fokuserer på individuelle portrætter og ikke søskendebilleder under denne type session.

STUDIE - WEEKEND


Jeg tilbyder også at lave studiebilleder en lørdag, i børnehavens lokaler.

Her er det enten en fra forældrebestyrelsen eller en personale der lukker mig ind om morgenen og igen kommer og låser når jeg er færdig om eftermiddagen.

Jeg sørger for at lokalet jeg låner er ryddet op i samme stand som jeg modtog det.


Mange børnehaver benytter muligheden for at arrangere arbejdsweekend for forældrene samme dag som fotograferingen. Dette ofte med stor succes i deltagerantallet til arbejdslørdag;)


Forældrene er inde og booke tid via min hjemmeside, så de ved hvornår deres barn skal til. Derfor er det også muligt at booke tid til søskende-fotografering. Dog er det begrænset hvor mange weekender jeg har plads til fotografering. Så det er først til mølle.info til

Børnehaven


Ønsker I at jeg kommer ud og fotografere i jeres institution, er her lidt informationer vedr. hvad dette kræver af jer, samt informationer om hvordan og hvorledes det foregår. 

Det skal være en fra insitutionen (forældrerepræsentant, ledelse eller pædagog) der booker mig. 

Det er gratis for jer at jeg kommer ud. 


Den første kontakt: 

I kan kontakte mig på info@karstenmeyer.dk


Eller send en besked her


Herefter vender jeg tilbage til jer & så aftaler vi en dato, tidspunkt og andet information vedr. fotograferingen. 


Hvornår & hvor? 

Fotograferingen ligger en hverdag i jeres normale åbningstid medmindre en lørdagstid aftales.

Jeg kan bookes til enten studie portræt (januar-oktober) eller udendørs legeplads fotografering af børnene (april-september), men ikke begge dele på samme tid.

Nogle vælger at booke mig 2 gange om året. En gang i starten af sommeren, med henblik på legepladsbilleder og gruppebilleder, og en anden gang i efteråret med henblik på studiebilleder til feks julegaver. Dette kan godt lade sig gøre, jeg anbefaler bare at man har minimum 3-4 måneder mellem, hvis man både skal have udendørs og studie.

Jeg ankommer 30-45 minutter før fotograferingen starter for at få styr på de sidste detaljer, hvilke børn der ikke må fotograferes, hilst på jer og evt. sætte mine lamper & baggrund op hvis det er til studiofotografering. 


Gruppebilleder

Gruppebilleder kan bookes både alene, sammen med udendørs billeder eller sammen med studiebilleder. Ved gruppebilleder gøres dette en dag for sig selv, og så den anden fotografering feks en dag eller 2 efter.

Gruppebilleder fotograferer jeg altid udendørs, så derfor anbefaler jeg at man ikke venter til alt for sent på året med det. Men spørg gerne, så giver jeg råd og vejledning.


Hvad kræver det af jer som institution? 

Jeg sender en kontrakt på mail som alle forældre skal udfylde, denne udfyldes elektronisk, så I skal kune sende dem linket via Aula, Famly eller anden platform I bruger.

I stiller jeres omgivelser samt børnegruppe og dens pædagoger til rådighed i det tidsrum vi aftaler.

Ved studioportrætter tages der kun af 1 barn, altså ikke søskende billeder. & her kan I enten lave det til en stue aktivitet, eller komme ud med en lille børnegruppe ad gangen - vi gør det der fungere bedst for jer!


Hvad kræver studie fotografering: 

Jeg skal låne en stikkontakt og strøm til min lampe samt et område hvor jeg kan fotografere i. 


Hvad kræver udendørs lifestyle: 

At jeres børnegruppe samt personalegruppe er ude på legepladsen, så følger jeg med børnene og får skudt nogle fine minder af børnehave livet til forældrene. 

Vi taler sammen om, om pædagogerne ønsker at indgå i fotograferingen eller om de ikke ønsker dette. Så fotografere jeg børnene, der leger, hygger sig & udfolder sig i ders trykke miljø. 


Når jeg forlader børnehaven så "har i fri" og alt fremtidig kontakt med forældrene er direkte igennem mig- medmindre I selvfølgelig har nogle spørgsmål eller andet. 

De prints forældrene bestiller, kommer jeg forbi med nogle uger efter, som i kan dele ud. Men derudover er min tilgang at i som institution skal have absolut mindst muligt arbejde i forbindelse med fotograferingen.

Fotograferingerne er altid på børnenes præmisser & derfor vil jeg også hellere sætte en hel uge af, hvis det er det dét kræver end at stresse børn(og voksne) gennem en alt for hektisk dag.

Jeg tilpasser mig jeres dag - så når børnene skal have frokost, så går I ind og har frokost med børnene, og så venter jeg til I skal ud og lege igen. 


Jeg ser frem til at høre fra jer.